Jalkinekuvastot

    
 

Turvajalkineet monipuolisesta valikoimasta - Siirry tuotteisiin tästä

Tämän päivän turvajalkineet tarjoavat ulkonäöltään myös sporttista tyylikkyyttä sekä yhteensopivuutta muuhun pukeutumiseen. Turvakengissä on kiinnitetty turvallisuuden lisäksi yhä enemmän huomiota myös ulkonäköön. Pukemista helpottamaan voit valita Boa®-kiristysmekanismilla tai tarrakiinnityksellä varustetut turvakengät. Sievin Planar on yksi suosituista turvakenkä malleistamme. Lisäksi Diadoran, Helly Hansenin, Solid Gearin ja Toe Guardin mallistoissa on monia hyvännäköisiä ja sporttisia turvajalkineita, joita ei juurikaan erota ulkonäön perusteella turvajalkineeksi. Toki näilläkin on vaatimusten mukaiset turvajalkineiden testitulokset.

GORE-TEX® materiaali takaa markkinoiden parhaan hengittävyyden, vedenkeston ja mukavuuden. Se on kalvojalkine, jonka toimivuutta ja mukavuutta testataan systemaattisesti. GORE-TEX® turvajalkineet löydät mm. Sievin ja Solid Gearin mallistoista. Kattavasta Sievi GT-mallistosta voit valita sopivat turvajalkineet työskentelyolosuhteiden mukaan: GORE-TEX® Performance Comfort -jalkineet sopivat erityisen hyvin vaihteleviin, kosteisiin olosuhteisiin. GORE-TEX® Extended Comfort -jalkineet on puolestaan kehitetty toimimaan ihanteellisesti silloin, kun työskentelet lämpimissä olosuhteissa tai vaihtelevasti sisä- ja ulkotiloissa. GORE-TEX® Extended Comfort -vuorin löydät uudistetusta GT Planarista. Monilla muilla työjalkinemerkeillä on kuitenkin vastaavanlainen oma vedenpitävä kalvomateriaali käytössä turvakengissään.

Lämpimiin olosuhteisiin lähinnä sisätyöskentelyyn on kehitetty hengittävät turvajalkineet. SieviAir ®-mallisto on saanut uuden, raikkaan ilmeen. Jalkineiden ulkoasua on tehostettu oranssilla huomiovärillä, joka auttaa erottumaan lisäten turvallisuutta. Sievin patentoima SieviAir ® sananmukaisesti hengittää jalkojesi mukana parantaen jalkineiden ilmanvaihtoa joka askeleella. Jalkineiden pohjassa olevat virtauskanavat poistavat kengästä jalkojen lämpenemisestä syntyvän kosteuden pumppausmekanismin avulla. Suosittu hengittävä turvajalkine on myös Diadoran Textile Beat, jossa päällinen suurelta osalta tekstiiliä.

Mallistoistamme löytyy hyviä vaihtoehtoja myös vaativiin talviolosuhteisiin. Sievin lämminvuoriset turvajalkineet on suunniteltu kylmien olosuhteiden vaatimusten mukaisesti. Lämmin vuorimateriaali, lämpöä heijastavat pohjalliset, tilava lesti sekä FlexStep ® -pohja, joka säilyttää pitonsa ja joustavuutensa myös pakkasolosuhteissa, tekevät sieviläisistä talviturvajalkineista luotettavan valinnan.

JALAS® 1808 IceTrack S3 SRC CI HRO talviturvajalkineessa on myös erinomainen pito, erinomainen istuvuus ja mukavuus. IceTrack turvakengät ovat myös erittäin lämpimät ja niissä on erinomainen iskunvaimennus.

Aito lammasvuori löytyy Lavoron New Icelandic talviturvajalkineissa, joissa pukemista helpottaman helpottamassa on vetoketjut molemmilla sivuilla. Myös Sievin talviturvajalkineissa on saatavilla lammasvuorellisia talviturvajalkineita. Sievin Alaska Thermo turvajalkineissa on lisäksi ladattava lämmitysjärjestelmä. Nämä turvajalkineet on suositeltu äärimmäisissä talviolosuhteissa työskenteleville. Eristävyyttä ja pitoa jalkineelle antaa paksu ja kestävä PU-kumipohja. FlexStep®-joustopohja säilyttää joustavuutensa ja pitävyytensä myös kovalla pakkasella.

Sievillä on myöliukastumissuojia.s jääpiikein varustettu talviturvajalkine. Lisätarvikkeena talviturvajalkineissa voi käyttää myös erilaisia työjalkineen pohjaan asennettavia liukuesteitä.