Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Wizard Marketing Systems Oy (Wizard) 

Toimitusehdot
lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotteiden lähetysaika on keskimäärin 1-7 työpäivää tilauksen vastaanottamisesta.  Mikäli toimitus viivästyy, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Wizard verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)wizard.fi tai puhelimitse 010 231 1830  (ma-pe 8.00 - 16.30).

4. Wizard ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy toimittajan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme lähetysaika on keskimäärin1-7 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Tuotteiden arvioitu toimitusaika on imoitettu kunkin tuotteen kohdalla erikseen.

2. Toimitustavat ja hinnat Manner-Suomi

- Nouto Wizard myymälästä, hinta 0,00 €

- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 6,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 5,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

- Postin perilletoimitus, hinta 12,90 €
Postin perilletoimitus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. 

- Nouto lähimmästä Matkahuollon jakelupisteistä hinta 5,90 €
Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Voit valita toimitusosoitetta lähinnä olevista noutopisteistä mieluisimman. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

- Matkahuollon perilletoimitus hinta 12,90 €
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan yritysosoitteeseen. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.
 
Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

3. Maksutavat

Laskutusasiakkaat
Yritykset, joilla on tiliasiakkuus Wizardilla voivat tilata tuotteet myös verkkokaupan kautta, jolloin laskutus tapahtuu asiakkaalle sovittujen ehtojen mukaisesti. Tiliasiakkaat kirjautuvat kauppaan omilla tunnuksillaan, jotka voi pyytää sähköpostitse asiakaspalvelu@wizard.fi

Muut asiakkaat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,95 euroa.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. 

Katso  Klarna yleiset sopimusehdot

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Tuote pitää olla omassa pakkausessaan tuotelaput kiinnitettynä.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@wizard.fi tai puhelimitse numeroon
010 231 1830 (ma-pe 8.00 - 16.30)

Pyydämme palautukset  osoitteeseen:

Wizard Marketing Systems Oy, Ruuvikatu 10, 48770 Kotka

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Viallisten tai virheellisen toimituksen palautuskuluja ei tarvitsee maksaa vaan toimituksen voi palauttaa asiakaspalautuksena Postin välityksellä. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  asiakaspalvelu(@wizard.fi tai soittamaan 010 231 1830


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@)wizard.fi tai soittamalla 010 231 1830. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Wizard  pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot

Wizard Marketing Systems Oy
Ruuvikatu 10
48770 Kotka

puh. 010 231 1830

sähköposti: asiakaspalvelu@wizard.fi