Työvaatekuvastot ja materiaalitietoja

                            
 

                          

 

           

Valitse työvaatteet edustamistamme johtavista työvaatemerkeistä, joita ovat mm. Fristads, Dimex, Snickers Workwear, Blåkläder ja Hejco. Myös Helly Hansen, Leijona, Tranemo Workwear ja Wenaas ovat suosittuja työvaatemerkkejämme.

Toimivat työvaatteet suojaavat käyttäjää eri tehtävissä olit sitten puuseppä, trukinkuljettaja, autonkuljettaja tai kaivinkoneen kuljettaja, rakennustyömies, sähköasentaja, voimalaitostyöntekijä, varastotyöntekijä, maalari, hitsaaja, kokki, siistijä, hoitaja, työnjohtaja, myyntiedustaja tai jossakin muussa palveluammatissa toimiva henkilö.

Pohjoismaiden johtavilla kansainvälisillä työvaatemerkeillä on kymmenien vuosien historia työvaatteiden valmistuksessa ja suunnittelussa. Työvaatevalikoimastamme löytyvät tarkoin mietityt työvaatteet mm. teollisuuteen, satamiin, rakennuksille, kuljettajille sekä eri palveluammattien edustajille. Työvaatteisiin on valittu eri ammattilaisten tarpeita vastaavat materiaalit huomioiden turvallisuus.

Huomioväriset työvaatteet vaaditaan yhä useammalla alalla. Huomiovaatteissamme on kattava valikoima eri vaatimukset täyttäviä sertifioituja huomiovaatteita, joista löytyy taatusti sopivat vaihtoehdot eri työtehtäviin. Tutustu tuotteisiin 

Huomiovaatteet laadukas valikoima

EN ISO 20471 on kansainvälinen standardi turvallisuuden takaamiseksi. Kaikki vaatteemme on sertifioitu huomiovaatteita koskevan uuden EN ISO 20471 -standardin mukana. Se korvasi EN 471 -standardin vuonna 2013. EN 471 standardin vaatteet ovat edelleenkin hyväksyttyjä.

Standardin mukaiset huomiovaatteet luokitellaan kolmeen eri luokkaan fluoresoivan kankaan ja heijastimien pinta-alan mukaan, luokka kolme on korkein.

Valikoimistamme löydät mm. Dimexin, Fristads Kansasin, Blåkläderin, Leijonan, Snickers Workwearin sekä Tranemon ja Helly Hansenin huomiovaatteet. Näistä voi valita työpaikkanne eri ammattilaisille ja eri tehtäviin sopivat huomiovaatteet.

Nykyaikaiset huomiovaatteet on saatavilla useilla eri väriyhdistelmillä, fluoresoivan keltaisen ja oranssin lisäksi uutena värinä on tullut fluoresoiva punainen huomiovaate, joka sopii monesti parhaiten yrityksen omaan värimaailmaan.

Huomiovaatteissa on saatavilla paljon eri materiaaleja eri käyttötarkoituksiin. Valmistajamme käyttävät huomiovaatteissa korkealaatuisia ja testattuja materiaaleja, jotta niiden turvallisuus säilyy varmasti pesusta toiseen. Yksityiskohtiin on myös kiinnitetty erityistä huomiota, esimerkiksi leveät heijastimet myös olkapäillä varmistavat, että sinut nähdään hyvin kaikista suunnista, myös ylhäältä päin ja silloin, kun kumarrut.

Suosituimmat kesän huomiovaatteet ovat huomioliivit, tekniset huomiopaidat ja huomioshortsit. . Läheskään kaikilla työmailla shortsit eivät ole suotavia tai sallittujakaan, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme huomiohousuja, joissa on käytetty osassa housua verkkomateriaalia hengittävyyden ja ilmankierron parantamiseksi lämpimissä olosuhteissa työskennellessä. Viileämmällä säällä mukavia vaihtoehtoja ovat huomioväriset collegetakit ja puserot. Verkolla varustettuja huomiohousuja löytyy Fristads Kansas ja Blåkläder merkeiltä.

Välikauden huomiovaatetuksessa parhaita vaihtoehtoja ovat tuulen- ja vedenpitävät softshell huomiovaatteet sekä erilaiset huomioväriset kuorivaatteet. Valikoimistamme löydät myös veden- ja tuulenpitävät ja erityisen hengittävät GORE-TEX® -huomiovaatteet. WINDSTOPPER®-vaatteet ovat täysin tuulenpitäviä ja pitävät lämpimänä myös poikkeuksellisissa tuuliolosuhteissa. Ne hengittävät tehokkaasti ja varmistavat, että kosteus haihtuu vartalon pinnalta jatkuvasti. Testattu WINDSTOPPER®-materiaali pysyy täysin toimintakykyisenä koko työpäivän ajan. Kylmemmällä säällä voit täydentää kuoritakkia vaikkapa lämpimällä fleecepusakalla.

Talvihuomiovaatteistamme löydät paljon erilaisia huomioasuja. Ulkotyöhön ja tuulisiin olosuhteisiin esimerkiksi satamatyöskentelyyn sopivat erinomaisesti tuulen- ja vedenpitävät talvihuomiovaatteet.

Konetyöhön ja kuljetuspuolelle soveltuvin vaihtoehto on kevyempi vuorattu talvihuomiotakki ja housut. Hyödynnä myös kerrospukeutumisen edut.

1-kerros, joka siirtää kosteutta pois iholta. Kanavakudottu synteettinen alusasu imee kosteuden ja siirtää sen pois iholta. Villa lämmittää kylmällä ja viilentää, kun kehon lämpötila kohoaa. Siksi se sopii erinomaisesti myös lämpimissä ympäristöissä käytettäviin vaatteisiin.

2-kerros on välikerros, joka eristää ja siirtää samalla kosteutta ulospäin. Lämpötilan laskiessa välikerros torjuu kylmää ja kehon lämpötila pysyy muuttumattomana. Jos on kuuma ja alat hikoilla, voit riisua välikerrosvaatteita ja säädellä siten lämpötilaa. Sopivia välikerroksen vaatteita ovat esimerkiksi fleece tai flanellipaita.

3-kerros suojaa kylmältä, sateelta ja tuulelta. Hengittävä pintakerros päästää alta tulevan kosteuden ulkopinnalle, josta se voi haihtua.

Työvaatteet jokaiseen työhön

Työvaatteiden mallit ja materiaalit ovat yhä mukavampia, paljon innovaatioita tulee myös urheiluvaatetuksesta. Eri työolosuhteet vaativat erilaiset ominaisuudet.

GORE-TEX® -kalvo takaa, että työvaate on täysin veden- ja tuulenpitävä. Paras mahdollinen hengittävyys pitää kuivana ja olon mukavana rankkojenkin työvuorojen aikana. Parhaiten suoriutuva ja kestävin tekninen materiaali. Ainoat työvaatteet, jotka on testattu sadehuoneessa ja jotka kestävät teollisen pesun 60 asteessa.

WINDSTOPPER® -kankaat suojaavat tuulelta ja viimalta. Materiaali on täysin tuulenpitävää, mutta se hengittää hyvin, mikä pitää kuivana ja olon mukavana koko päivän. Työvaatteet toimivat yhtä hyvin sisällä ja ulkona.

37.5™ on teknologia, joka käyttää aktiivisia hiilimolekyylejä kosteuden siirtämiseen iholta, jolloin olo pysyy kuivana. Se ehkäisee hajuja, tekee materiaalista nopeasti kuivuvaa ja suojaa UV-säteilyltä. Nimi viittaa parhaaseen työskentelyruumiinlämpötilaan – 37,5 °C.

CORDURA® on erittäin kestävää. Sitä käytetään erilaisten materiaalien ja vaatteiden kulutukselle alttiiden osien vahvistamiseen. Sillä vahvistetaan polvia, vapaasti riippuvia taskuja ja housujen lahkeensuita, antaen vaatteille huomattavasti pidemmän käyttöiän.

AIRTECH® on Fristads Kansas tuotemerkin kehittämämme teknologia. Veden- ja tuulenpitäviä hengittäviä vaatteita, jotka siirtävät kosteutta pois iholta, ja pitävät olon kuivana ja lämpimänä.

POLARTEC® on pehmeää ja taipuisaa. Erinomaisen lämmöneristävyyden ansiosta se on kevyttä ja hengittää erittäin hyvin. Materiaali sopii vaatteisiin, jotka vaativat mahdollisimman hyvää liikkuvuutta.

COOLMAX® on kuituihin perustuva kosteutta siirtävä järjestelmä. Se siirtää kosteutta vartalolta tehokkaasti ja pitää kuivana kaikissa työtilanteissa.

Toiminnalliset työvaatteet, joiden hengittävyys on erittäin hyvä saavutetaan myös käyttämällä tietyissä vaatteen kohdissa hengittävää verkkomateriaalia, joka päästää ylimääräisen lämmön pois. Tällainen työvaate on oikea valinta korkean lämpötilan työympäristöihin niin sisällä kuin ulkonakin. Fristads Kansas mallistossa on työvaatteita, joissa on käytetty hengittävää verkkomateriaalia.

Työhousut ja haalarit eri tehtäviin

Työhousuissa ja työhaalareissa on valittavanasi paljon eri malleja ja materiaaleja suunniteltuna erilaisiin työtehtäviin ja eri käyttäjäryhmille ja eri vuodenaikoihin. Huomiovärisissä työhousuissa on valittavanasi näkyvyysluokan 1 ja 2 housuja. Luokan 1 housuissa on vähemmän huomioväristä kangasta, kun taas luokan 2 housut vaativat suuremman pinta-alan huomiovärille. Huomiovaatteissa on väreinä fluoresoiva keltainen, oranssi ja uutena värinä markkinoille on tullut punainen huomioväri.

Dimexin työhousuissa on lähes kaikissa malleissa joustava kuminauhavyötärö, joten mallit sopivat hyvin eri vartalotyypeille. Hyviä Dimex-uutuuksia ovat myös riipputaskulliset huomioväriset näkyvyysluokan 2 työhousut, joissa takapuoli tummaa kangasta. Dimex mallisto on mitoitukseltaan reilu ja hyväksi todettu vaihtoehto. Työhousuissa on osassa valittavissa myös lyhyempi lahje ja useassa mallissa on puolestaan pidennysvara. Tästä voit siirtyä suosittuun Dimex vaatevalkoimaan Dimex työasut

Mitoitukseltaan Fristadsin työhousut ovat hyviä ja sopivat lähes kaikille käyttäjille. Työhousuissa on valittavissa eri lahkeen pituuksia, normaali, lyhyt ja pitkä lahkeenpituus. Fristads työhousut on jaoteltu kolmeen pääryhmään, joista löytyy sopivat työhousut eri käyttäjille.

Extreme mallistossa on kovan luokan työhousuja, joissa on riipputaskut, polvitaskut ja tilaa työkaluille, tarvikkeille, nauloille ja ruuveille.Professional mallistossa on työhousuja, joissa on tilaa perustyökaluille, useimmiten polvitaskut

Service mallistossa käytännöllisiä ja kulutusta kestäviä housuja mm. palvelu- ja huoltotehtäviin, joissa ei välttämättä tarvita työkaluja. Fristads Kansas työhousujen valintaoppaassa on hyvä kooste erilaisista housuista eri käyttötarkoituksiin.
Siirry tästä FRISTADS työhousujen valintaoppaaseen.

Snickers Workwearin työhousuilla ja työhaalareilla on vankka käyttäjäkunta. Snickers Workwear on lanseerannut markkinoille uuden sukupolven työhousut, joissa läpimurto työskentelymukavuudessa ja toiminnallisuudessa. Uusi konsepti koostuu neljästä housuperheestä, joiden materiaalit ja ominaisuudet ovat suunniteltu erityyppisiin työtehtäviin. Kaikissa sama perusrakenne ja erinomainen istuvuus, joka takaa ylivertaisen työmukavuuden ja liikkumisen vapauden.

Flexi Work high-tech työhousut ovat muotoiltu kehosi mukaan ja kevyt joustomateriaali takaa äärimmäisen liikkumisen vapauden. Edistynyt polvien suojaus, kestävät Cordura® suojaukset oikeissa paikoissa, sekä joukko helppokäyttöisiä taskuja pitävät sinut aina valmiina huippusuoritukseen ja askeleen muita edellä.

 

 

Ruff Work suunniteltu kaikkein vaativimpiin työolosuhteisiin ja kovaan käyttöön esimerkiksi betonityöhönt, ulkotyöhön. Nämä heavy-duty työhousut istuvat uskomattoman hyvin ja tarjoavat ylivertaista mukavuutta ja liikkumisen vapautta. Saatavana riipputaskullisena sekä ilman riipputaskuja.

    

RuffWork Denim työhousut ovat vahvistettua muotoilua nykyaikaisella denim-ulkonäöllä. Nämä Cordura® denim kankaasta valmistetut kestävät ja mukavat työhousut paranevat pesu pesulta. Voit luottaa vahvistettuihin ominaisuuksiin, joita kovan työn ammattilainen tarvitsee mukavaan ja hyvin suojattuun työntekoon.Blåkläderin takuusuosikit ovat X1500 ja X1900 sarjan housut, joissa valittavanasi on paljon vaihtoehtoja. Mallistoon kuuluvat myös kestävät työfarkut ja stretch työhousut. Viimeisin uutuus Blåkläderiltä erityisesti nuorempien käyttäjien mieleen on kestävät riipputaskuhousut (Tuotekoodi: 19991141), joissa on matala haara ja kapenevat lahkeet. Housut ovat istuvuudelta regular fit ja niistä käytetään nimitystä low crotch tai drop croch. Housut on valmistettu kestävästä Cordura® Denim kankaasta, joka on joustavaa ja mukavaa päällä. Erinomaista liikkuvuutta ja mukavuutta varten housuissa on joustavat osiot haaroissa ja pohkeissa. Polvet sekä toiminnalliset taskut on Cordura® 1000-vahvistetut. Riipputaskuissa on vetoketjut, mikä mahdollistaa niiden kiinnittämisen reiteen.

L.Brador on antanut stretch työhousumallistolleen nimen WorkMove eikä suotta, koska tarjoavathan ne useita hyödyllisiä ominaisuuksia käyttäjilleen. Sinusta tulee liikkuvampi, työhousut ja myös polvisuojat pysyvät paikoillaan, housut ovat kestävät kun ompeleet eivät rasitu. Kulutukselle alttiit paikat on päällystetty stretch-kevlarilla, joka on kestävä materiaali. Näiden yksityiskohtien ansiosta housut ovat erinomainen investointi. Eri ammmattiryhmät, kuten katto¬asentajat kokevat työtilanteen turvallisemmaksi stretchosioi¬den tuomien mukautuvuuden ja liikkuvuuden ansiosta. Ei enää purkaantuneita saumoja tai jäykkiä housujen lahkeita, kun kiipeät ylös tikkaita ja telineitä. Polvilleen menemisestä on tullut helppoa, kun työhousut joustavat ja venyvät. Stretchin ansioista saumat eivät joudu lisärasitukselle ja myös riski housujen repeämiseen haaroista mi¬nimoituu. Kulutukselle alttiit alueet on vahvistettu stretch-kevlarilla, jotta kestävyyttä olisi juuri siellä missä sitä eniten tarvitaan. Työhousujen tulisi istua yhtä hyvin kuin lempifarkkujen. Stretchin ansiosta housut voivat olla hieman kapeammat ja vyötärö matalampi kuin perinteisissä työhousuis¬sa. Lopputuloksena on työhousut, jotka istuvat hyvin ja mukautuvat joka tilanteeseen. Stretch-osiot tekevät housuista mukavammat ja tyylikkääm¬mät malliltaan.